TOP 7: Japanse Kawaii!

Misschien droom je ervan om de meest kawaii van allemaal te worden? Heb je geen rolmodellen en wil je graag een idool vinden om te volgen?

Wij zijn gepassioneerd door het Japanse universum en alles wat met schattigheid te maken heeft, dus wij kennen dit onderwerp uit ons hoofd!

Met deze blogpost zul je zien :

  • Een kleine herinnering aan de term kawaii
  • Hoe kawaii te zijn
  • Top X over de meest kawaii Japanse meisjes!
  • Na dit beetje lezen kun je er zeker van zijn dat je het Japanse meisje hebt gevonden dat je wilt bewonderen en kopiëren! Je kunt je dan laten inspireren door haar stijl en gewoonten om onweerstaanbaar te worden.

Een snelle herinnering: wat betekent kawaii?

Als je het nog niet hebt gelezen, we hebben een hele blogpost over dit onderwerp geschreven waarin absoluut alles wordt beschreven wat je moet weten over de term en de geheimen ervan. 

Kortom, kawaii zijn is een combinatie van leuke kleding, een leuke houding en een onweerstaanbaar uiterlijk!

Hoe kun je kawaii zijn?

Uiteraard weet je na het lezen van deze blogpost precies hoe je kawaii moet zijn! Het enige wat je hoeft te doen is het gedrag en de garderobe van je favoriete Japanse idolen bewonderen en ze met jouw persoonlijkheid nabootsen!

Nu we je hebben herinnerd aan de basis, laten we gaan en ontdek de meest kawaii Japanse meisjes in het land van de rijzende zon!

Kyary Pamyu

Kyrya Pamyu is een Japanse zangeres en model die perfect past in de kawaii-stijl. Ze is zelfs een echte referentie geworden voor meisjes zoals jij die de meest kawaii van allemaal willen worden! 

Ze is erg populair om haar muziek die ook een erg kinderlijke en schattige connotatie heeft. Het nummer “PON PON PON” uit 2011 is het populairste nummer dat je perfect laat zien in welk universum ze past (we waarschuwen je, het is een andere wereld…).

Ze is nu 27 jaar oud en toch zou je gemakkelijk kunnen geloven dat ze 10 jaar jonger is, want ze kleedt zich, doet haar haar en make-up om er schattig en als een onschuldig kind uit te zien.

Kuua Oyasumi

Zeer populair dankzij haar instagram account dat bijna 100k volgers heeft, werd ze beroemd door haar passie voor de yamikawaii wereld te tonen. Je kunt haar nu volgen op instagram en je laten inspireren door haar foto’s, haar make-up en haar kleding, de een nog kleurrijker dan de ander.

Met haar account en de “yami kawaii” vraagt ze aandacht voor geestelijke gezondheid door posts die soms donker en soms kleurrijk zijn. Je vindt hier een zeer bipolaire instagram account perfect om veel ideeën te geven aan alle liefhebbers.

Ezaki Bisuko

Deze keer gaan we u een jongen voorstellen, een nogal unieke jongen die u zult zien. In principe, ezaki tekende een karakter “Menhera-chan” in 2013. Ze is een klein meisje gekleed in roze dat moet lijden om haar krachten tot uiting te laten komen.

Het is een manier voor de auteur om via een kawaii-personage zijn malaise en de malaise van vele Japanners in hetzelfde geval als hij uit te drukken. Hij is zo geworden omdat hij homo is en moeite had dat te accepteren.

Hij is nu geaccepteerd door zijn gemeenschap en heeft een gothic kawaii stijl die zowel griezelig als schattig kan zijn. Soms gekleed in zwart met heel speciale accessoires, je kunt hem ook als engel zien door pastelkleuren te dragen.

Haruka kurebayashi

Model, stijl- en muziekontwerpster Haruka is een echt icoon in de wereld van kawaii en ze vertegenwoordigt het soort meisje dat we in Harajuku of Tokio kunnen tegenkomen!

Ze heeft een youtube kanaal waar ze allerlei video’s maakt zoals vlogs. Dit is de perfecte gelegenheid om alles wat ze doet te ontcijferen en toe te passen. Je zult door haar vlogs, haar stijl en haar schattige stemmetje kunnen zien die je met plezier kunt reproduceren!

Natuurlijk heeft ze ook een instagram account dat je kunt volgen @kurebayashiii. Op haar instagram account deelt ze kleurrijke foto’s van zichzelf, muziek en zelfs video’s die je elke dag met plezier zult bekijken!

Magische ulala

Het account om te volgen voor kawaii kledingideeën! Dit is een Franse vrouw die, net als u, gepassioneerd is door de wereld van Japan en vooral alles wat schattig is! Zij zal u via haar instagram account vele ideeën presenteren van stijlen, maar ook van accessoires om uit te kiezen of cadeau te geven.

Kortom, een must om te volgen! Bovendien heeft ze een youtube kanaal, inactief in 2020 maar haar oude video’s waar ze fancy dingen uit Japan opent zijn echt geweldig! Ook kun je haar stijl en gedragsgewoonten op video zien.

Kasumi Arimura

Kasumi Arimura is een Japanse actrice, hyper populair op de netwerken! En vooral instagram zoals je je kunt voorstellen. Dit meisje is heel anders dan wat we eerder hebben gezien, want er is niets echt excentrieks in haar stijl of in haar gewoonten. Daarom stellen we haar aan u voor.

Het is inderdaad heel goed mogelijk om op een subtiele manier kawaii te zijn. Ze heeft dit begrepen met een lichte make-up, pastelkleurige kleding en grote heldere ogen!

Bovendien heb je met haar vele films geweldige mogelijkheden om haar persoon te bewonderen via vele scenario’s en dit is perfect als je ook kawaii wilt worden! 

Nicole Fujita

Tot slot, nicole fujita is een zeer bewonderd fotomodel door jonge meisjes! Waarom? Ze heeft een stijl die zowel elegant als schattig is, maar bovenal heeft ze een liefdevol gezicht waar je bijna in zou willen bijten!

Altijd met een grote glimlach en sprankelende ogen via haar instagram account laat ze je kennismaken met haar leven en alle kleding die ze draagt. Dit is dus een geweldige kans voor alle meisjes die stijlvolle en kawaii vrouwen willen worden. 

Nu is het jouw beurt!

Zoals je gemerkt hebt, hebben al deze beroemdheden veel dingen gemeen die je moet weten als je ook kawaii wilt worden! Ze hebben de neiging om Japanse kleding te dragen zoals een kawaii trui of een kawaii t-shirt. 

Ze nemen ook kawaii gewoonten en schattige houdingen aan om gemakkelijk op te vallen in de menigte om onweerstaanbaar te zijn voor iedereen!

Je kunt je nu aansluiten bij de beweging door op onderstaande afbeelding te klikken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven