JAPANS CADEAU: WAT TE KIEZEN ( TOP 10 )

U wilt een geliefde een plezier doen? U wilt uw bewondering voor de wereld van Japan delen of u twijfelt nog tussen de vele producten?

Maak je geen zorgen, wij zullen u helpen om het ideale geschenk voor deze persoon te kiezen!

Na het lezen van dit artikel, zult u weten :

  • Welk geschenk te geven en aan wie?
  • Waarom een Japans geschenk kiezen?
  • Voor welke gelegenheid dit soort geschenk aanbieden?

Laten we het nu samen uitzoeken. Blijf kijken tot het einde van het artikel, er zit een verrassing in verborgen! Laten we de TOP 10 Japanse geschenken gaan ontdekken!

1. een Japans masker, een atypisch geschenk

De persoon aan wie je een cadeau wilt geven is een grote fan van de traditionele Japanse wereld en haar cultuur? Waarom kiest u dan niet voor een traditioneel Japans masker? 

Er bestaat een zeer belangrijke maskercultuur in Japan. Of het nu gaat om decoratieve houten maskers, maskers tegen vervuiling of Noh-theatermaskers, Japan is een land dat dol is op deze accessoires!

Elk masker is anders gesneden om verschillende emoties en gezichtsuitdrukkingen uit te drukken. Je vindt er vrouwengezichten die vrouwelijke schoonheid op zijn best uitbeelden, maar ook bloederige demonen met scherpe tanden.

In het land van de rijzende zon zijn mystieke wezens, demonen en goden zeer gewaardeerd en aanwezig in de cultuur en dit is terug te vinden op de traditionele maskers!

2. een Japans t-shirt, het cadeau dat iedereen bevalt

Dit is een klassieker, het t-shirt wordt door iedereen altijd gedragen! Als je er zeker van wilt zijn dat je een cadeau geeft dat je vriend leuk zal vinden dan is dit het perfecte product.

 In Japan is streetwear sinds de jaren 80 in opkomst en dat uit zich ruimschoots in de patronen en ontwerpen die je op dit soort kleding kunt vinden.

Het Japanse t-shirt is een must-have, een stuk dat iedereen kan dragen. U kunt onze collectie bezoeken en u zult subtiele traditionele patronen vinden, geweldige ontwerpen die duidelijk uw passie laten zien of zelfs meer elegante en stijlvolle stijlen die bij elke outfit passen.

Kortom, het Japanse T-shirt is een must-have en wordt steeds meer gedragen in Frankrijk bij merken die het Japanse universum vertegenwoordigen zoals het onze. U kunt dus zeker zijn van uw keuze zonder bang te zijn dat het u tegenstaat!

3. een Japans sweatshirt, een must-have voor iedereen

Laten we doorgaan met streetwear mode, deze beweging is spannend en als er één stuk is dat het vertegenwoordigt, is het de sweater. Met een capuchon biedt het grenzeloze stijl en je kunt het bijna overal dragen.

 Of het nu zonnig, regenachtig of winderig is, de Japanse sweater kan zich aan elke situatie aanpassen om je een stijl te bieden die overal en altijd opvalt.

Je kunt nu een kijkje nemen in de collectie en de vele verschillende ontwerpen bewonderen. Of je vriend nu fan is van manga, traditionele cultuur of elegante stijl, er is hier iets voor hem of haar!

Deze sweatshirts zijn super trendy en zijn oversized om veel bewegingsvrijheid te bieden in alle situaties. Een Japans sweatshirt is perfect om te skateboarden of door de stad te lopen en je passie te laten zien.

4 – Een Japans schilderij, het decoratieobject voor de fans van Japan

Dit is een zeer belangrijk item voor alle fans van het Japanse universum. Kortom, een Japans schilderij kan de sfeer van een kamer volledig veranderen. Met een traditioneel kleurrijk en levendig ontwerp zal het schilderij de kamer een Japanse stijl geven die alle bezoekers de smaak van de eigenaar van het schilderij laat zien.

Er is een breed scala om uit te kiezen, dus maak de juiste keuze! U kunt schilderijen vinden die de traditionele cultuur en al haar symbolen vertegenwoordigen, zoals de beroemde kanagawa-golf, een samoerai of zelfs een Japanse geisha.

Het is ook mogelijk om schilderijen te vinden die meer in lijn liggen met de popcultuur met verwijzingen naar videogames en manga’s om de meest geeky tevreden te stellen.

Het Japanse schilderij is dus een vrij zekere keuze die de persoon aan wie u het wilt schenken veel plezier zal doen. Als u deze persoon goed kent, zal het voor u een fluitje van een cent zijn om te weten welk schilderij het meest overeenkomt met deze persoon.

5 Een haori, het lichte jasje met streetwear stijl

Een trendy en lichte jas in Japanse stijl. Dit is wat dit prachtige traditionele Japanse kledingstuk het beste weergeeft. Aanvankelijk werd dit kledingstuk over de kimono gedragen.

Nu streetwear de laatste jaren steeds populairder wordt, is de Japanse haori een echt modeaccessoire geworden voor de zomer of zelfs de winter!

In de zomer kan hij gewoon op de blote huid worden gedragen, zonder iets eronder, en biedt hij een onvergelijkbare lichtheid. Het is het perfecte kledingstuk voor op het strand.

Het kan ook worden gedragen over een Japans t-shirt of zelfs een kimono voor een complete Japanse look! Kortom, de haori is een lichtgewicht jasje dat Japanse insiders en modeliefhebbers zeer zal aanspreken.

6 Een Japanse kimono, de traditionele outfit bij uitstek

We konden deze top niet doen zonder het over Japanse kimono’s te hebben! Het is de meest populaire traditionele outfit in het land van de rijzende zon! Je ziet veel Japanse vrouwen in de traditionele wijken deze kimono’s dragen. 

Als je een vriendin hebt die een grote passie heeft voor Japanse stijl en traditionele kleding dan kun je er zeker van zijn dat een kimono de perfecte keuze voor haar is!

Er zijn veel verschillende kimono’s verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en kleuren die passen bij elke vrouw die de traditie wil invoeren.

Als je vriendin van kleur houdt, ga dan voor een rode Japanse kimono met bloemmotieven zoals de sakurabloem. Met deze kimono kan ze zich ontspannen en een traditionele outfit dragen.

We hebben ook elegantere kimono’s in onze collectie die gemakkelijker te verbergen zijn met klassieke kleuren zoals zwart of grijs. Dit is een perfecte keuze als je vriendin ooit naar Japan wil gaan!

7) Een obi-riem, het accessoire met unieke patronen

De obi-riem is perfect om een cadeau te geven tegen een lagere prijs! Als de persoon aan wie je een cadeau wilt geven al een kimono heeft of op een dag een Japanse kimono wil krijgen, dan hebben ze zeker een obi nodig die erbij hoort.

Deze riem is niet zomaar een riem. Hij staat in het midden van de kimono en is het vleugje kleur dat de hele outfit kan veranderen. Voor een extravagant persoon kunt u een kleurrijke obi kiezen met traditionele motieven zoals bloemen of de kanagawa-golf.

Voor een meer discrete persoon nodigen wij u uit om een riem in een basiskleur te kiezen. Zwart bijvoorbeeld, met subtiele patronen die de hele outfit zullen aanvullen.

8 – Een Japanse paraplu, het kleurrijke accessoire

Om een traditionele outfit compleet te maken of zelfs te versieren, is een Japanse paraplu het juiste accessoire! Behalve dat ze handig zijn bij regen of zonneschijn als parasol, zijn het echte modeaccessoires. 

Uw vriend zal zijn of haar oude, basic zwarte paraplu kunnen vergeten en met trots een Japans design tonen dat opvalt, ongeacht het weer. Als deze persoon ervan droomt om naar Japan te gaan, dan zal hij of zij blij zijn om trots een paraplu te kunnen dragen die de cultuur van het land van de rijzende zon omarmt.

We hebben veel Japanse paraplu’s in onze collectie met kleurrijke bloemmotieven die doen denken aan de seizoenen in Japan, zoals de lente. We hebben ook dieren in de ontwerpen, want die zijn in Japan echt heilig!

9. een Japanse ring, discreet en stijlvol

Als u wilt behagen zonder de bank te breken, dan zijn Japanse ringen het perfecte mode-accessoire voor liefhebbers van de Japanse cultuur. Bovendien zijn ringen discreet, dus je vermindert sterk het risico dat dit cadeau niet leuk wordt gevonden!

Ringen zijn een zeer veelzijdig accessoire en als u meer wilt weten, kunt u onze collectie bekijken door op de bovenstaande afbeelding te klikken.

 Elke ring staat voor iets anders. We hebben ringen die herinneren aan de traditie met in Japan bewonderde dieren zoals de koikarper of de kat.

We hebben ook samoerai ringen en nog meer spirituele ringen voor degenen die houden van Boeddha en de Zen-geest!

10. een maneki-neko, om geluk te brengen!

Als je een cadeau wilt geven aan iemand waar je echt om geeft, dan is deze beroemde Japanse kat precies wat je nodig hebt! Deze kleine katten met opgeheven pootjes zijn alomtegenwoordig in Japan en zijn te zien in veel winkels om geluk en voorspoed te brengen. 

Ze zijn ook erg aanwezig bij mensen thuis en veel Japanners dragen ze in hun woonkamer om geluk en veiligheid in hun huis te brengen. Op deze manier beschermen ze hun familie.

 Er zijn veel verschillende maneki-neko met verschillende kleuren en accessoires. Ze hebben allemaal een andere betekenis, afhankelijk van de kleur of de poot die wordt opgeheven.

Dit cadeau is perfect om de persoon te laten zien dat je om hem/haar geeft en hem/haar succes wenst bij al zijn/haar inspanningen. Ze kunnen deze maneki-neko dan in hun woonruimte ophangen om de Japanse cultuur in huis te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven