DE 5 BESTE JAPANSE T-SHIRTS

Vandaag hebben we bij Eternal Japan een selectie gemaakt van de beste Japanse T-shirts. Wij helpen u bij het kiezen van het T-shirt dat het beste bij u past, ja inderdaad, wij weten hoe moeilijk de keuze is, welk T-shirt bij welke outfit? Welke kleur te kiezen? De keuzes zijn talrijk en de mogelijkheden oneindig, dat is wat de wereld van Japan zo spannend maakt!

Waarom een Japans t-shirt kopen?

Voordat we onze kleine selectie maken, zullen we je laten zien waarom Japanse t-shirts zo uniek zijn en hoe ze zo populair zijn geworden in Frankrijk!

Zoals je weet als liefhebber van de Japanse cultuur, zijn Japan en zijn dresscodes zeer bekend over de hele wereld en meer en meer in Frankrijk met de democratisering van streetwear en Aziatische stijlen in het algemeen.

Als je een Otaku bent, een fan van Japan of gewoon iemand die de Japanse stijl wil overnemen, dan is dit het basiskledingstuk dat je zo snel mogelijk moet kiezen! Ja, je draagt toch elke dag een t-shirt? Dus waarom niet kiezen voor een mooi t-shirt dat je vergezelt en laat zien wie je werkelijk bent. Onder een trui of stralend in de zon, het Japanse t-shirt definieert je stijl en je uniciteit! Hoe dan ook, het is tijd om door te gaan naar de Eternal Japan selectie!

1. Het Hokusai T-shirt

We beginnen sterk met een Japans t-shirt eerder georiënteerde streetwear die je niet onopgemerkt zal laten! Dit hokusai t-shirt vertegenwoordigt de beroemde kanagawa golf een beroemde Japanse print ook bekend onder de eenvoudige naam van “de golf” de auteur van dit werk is Hokusai wij nodigen u uit om te gaan kijken naar het originele werk.

Maar wat zou deze golf zijn zonder een enorme kom ramen die erop rijdt? Dat is wat het t-shirt zijn charme en gekke stijl geeft. Het is een geweldige manier om je referenties in de Japanse cultuur en je zeer speciale persoonlijkheid te tonen! Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je een keuze kunt maken, of ze alle drie kunt nemen, het is aan jou! 

2. Het Octopus T-shirt

Ja, nogmaals de grote golf van Kanagawa, maar wie kan er genoeg krijgen van dit geweldige werk? Op dit octopus t-shirt staat een razend monster klaar om de zeeën op te stoken om zijn buik te vullen en geloof ons, je komt liever niet op zijn pad.

Naast het komische en offbeat ontwerp is dit Japanse octopus t-shirt voorzien van Kanjis, traditionele Japanse tekens! Wat zou een Japans t-shirt zijn dat niet dient om je cultuur te tonen? 

3. Het Maneki Neko T-shirt

Je hebt deze Japanse kat waarschijnlijk al gezien, de beroemde Maneki-Neko. Nou ja, misschien niet met die kwade glimlach waardoor The Rock zou willen wegrennen, maar deze katten zijn geluksbrenger in Japan. Veel Japanners hebben een maneki-neko in huis om geluk en voorspoed aan te trekken. Je ziet ze zelfs in etalages, omdat ze bedoeld zijn om klanten aan te trekken met hun opgeheven pootjes.

Dit Maneki-Neko T-Shirt is het perfecte shirt voor alle fans van Japan met een sterk karakter, het zal iedereen afschrikken en de oversized stijl biedt je comfort en een ongelooflijk unieke look.

4. Het Japanse Manga T-Shirt

We konden manga en anime fans niet buiten de loop…. laten. Wij zijn tenslotte ook otakus en houden van manga, Dragon Ball Z is een van onze favorieten.

Hier is het Japanse manga t-shirt voor jou als je ook van DBZ houdt! Het stelt onze beroemde Kame Sennin voor in een super badass stijl, hoe kan je hiermee onopgemerkt blijven? Vergeet je oude witte t-shirts en laat de kracht van de saiyan bezit van je nemen met dit t-shirt met een perfect ontwerp voor manga en Japanse fans!

5. De Karper Koi T-Shirt

De Japanse Karper, dit stralende dier met symbolen van schoonheid en wedergeboorte, is een prachtige traditionele Japanse vis. Je ziet hem in vele vijvers in Japan en zelfs bij mensen die het geluk hebben deze karper te hebben. 

Dit Koi Carp T-Shirt brengt de schoonheid van dit legendarische, levende wezen perfect tot uitdrukking. Met zijn felle kleuren drukt het perfect doorzettingsvermogen en kracht uit. Door dit Japanse t-shirt aan te trekken kun je er zeker van zijn dat het je elke dag overtuiging en motivatie zal brengen naast een unieke stijl, genoeg om indruk te maken op je vrienden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven